GDPR

Mot bakgrund av EU:s allmänna databeskrivningsförordningen 2016/679 (GDPR) finns här lite information om hur vi behandlar personuppgifter.

Novasell respekterar din integritet och skyddar dina personuppgifter som vi behandlar. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslagar.

Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller till oss, till exempel när du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller kommunicerar med oss via e-post. Uppgifterna vi samlar inkluderar ditt namn och e-postadress.

I vissa fall har dina personuppgifter hämtats från andra källor med bakgrund i din yrkesroll och då vi bedömt att du eventuellt är intresserad av våra tjänster. Dessa källor kan t ex innefatta sökningar via offentligt tillgängliga sökmotorer och din arbetsgivares webbplats. I det fallet inkluderar uppgifterna till namn, titel och kontaktuppgifter.

Vad gäller våra kunder, så sparar vi kontaktuppgifter och historik över vårt samarbete. Inga känsliga uppgifter sparas.

Vi säljer inte, hyr ut, distribuerar eller på annat sätt gör dina personuppgifter tillgängliga för tredje part.

När vi behandlar personuppgifter för dessa ändamål använder vi oss av våra legitima intressen när det gäller att upprätthålla affärsrelationer och kommunicera med dig som kontaktperson för ditt företag. Vi anser att våra legitima intressen följer lagen och de rättsliga rättigheterna och friheterna i våra affärskontakter.

Dina personuppgifter sparas för angivna ändamål som nämnts ova så länge du är kund eller att vi, men grund i din yrkesroll, bedömer att du kan vara en potentiell kund.

Du är alltid välkommen att höra av dig med frågor. Du har rätt att veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Du har rätt att få felaktiga personuppgifter korrigerade och du kan i vissa fall be oss att radera dina personuppgifter.

Du kan när som helst välja att avregistrera dig från vårt nyhetsbrev och i samband med det raderas dina personuppgifter från vårt nyhetsbrevsregister.